Valitse lautamateriaalisi niin kerromme mikä CAMO tuote on sinulle oikea.

Painekyllästetty

Vaikka käyttäisitkän kansilautana perinteistä painekyllästettyä puuta, ei se tarkoita että kiinnitys pitää tehdä perinteisesti myös. Saat kauniin, kiinnitinvapaan pinnan käyttämällä CAMO Egde-piilokiinnitysruuveja tai halutessasi perinteisemmän, CAMO Premium-terassiruuveja päältäpäin kiinnittäen. Kun materiaalina on 30-34mm paksu lauta, käytä erikoiskärkeä (tuotekoodi 345089).

Varmista aina voimassa olevat paikalliset sekä materiaalikohtaiset asennussuositukset.

Yhteensopivat tuotteet

LEVER

Kaikki lautatyypit, jouksupalkit, suoristettavat vääntyneet laudat ja lukitut ponttilautojen sekä klipsien rivit LEVER-taivutustyökalulla, joka asetetaan käden käänteessä.

Katso tuote>>

Edge-piilokiiinnitysruuvit

Käytä patentoituja ruuveja Pro-sarjan ohjainten kanssa, jotta kiinnitinvapaa pinta voidaan asentaa helposti ja edullisesti.

Katso tuote>>

Pro-X1 Guide

Pro-X1 Guide kiinnittää laudat ja muodostaa automaattisesti 1,6mm raon lautojen väliin ohjaamalla kaksi CAMO-piilokiinnitysruuvia laudan sivusta sisään.

Katso tuote>>

Pro-NB Guide

Käytettäväksi kun asennat mitä tahansa kapeaa lankkua – kyllästetty puumateriaali, seetri, lehtipuu, komposiitti ja PVC

Katso tuote>>

Edge-terassilautaruuvien ruuvauskärki

Käytettäväksi Pro-sarjan ohjainten ja Edge-piilokiinnitysruuveille

Katso tuote>>

Esiporausterät

Poraa reikä Camo-esiporausterällä, ennen kuin kiinnität kovapuisia lautoja ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla Edge-piilokiinnitysruuveilla.

Katso tuote>>

Rakenna FIKSUMMIN, rakenna nopeammin.

CAMO-tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja niiden käyttö on helppo oppia. Tuotteet toimivat loistavasti , oli kysessä minkälainen terassi tahansa. Saat homman tehtyä helposti loppuun ja pääset siirtymään seuraavaan.

Hanki CAMO